Χρυσό για το Samos Anthemis

by GreekCellar
286 views
Κοινοποιήστε το:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Print this page
Print
Email this to someone
email
Pin on Pinterest
Pinterest

Δεν έχουν τέλος οι διακρίσεις για το Samos Anthemis της Ένωσης Οινοποιητικών Συνεταιρισμών Σάμου καθώς κατάφερε να αποσπάσει ακόμη ένα χρυσό μετάλλιο αυτή τη φορά στην Enoexpo 2016 που διεξάγεται στην Πολωνία.

Το Samos Anthemis απέσπασε την υψηλότερη βαθμολογία του διαγωνισμού μεταξύ 278 κρασιών από όλο τον κόσμο.  Το γλυκό κρασί Samos Anthemis -εσοδείας 2010, έλαβε το Χρυσό βραβείο και την υψηλότερη βαθμολογία στον διεθνή διαγωνισμό, συλλέγοντας συνολικά 95.4 πόντους. Αφορμή της συμμετοχής του Anthemis στον διαγωνισμό, είναι η ένταξη κρασιών της ΕΟΣ ΣΑΜΟΥ στην αγορά της Πολωνίας, που έχει ξεκινήσει με τους καλύτερους οιωνούς την τελευταία διετία.
Το Samos Anthemis, ξεχωρίζει στον οινικό χώρο συλλέγοντας σταθερά πολυάριθμες διακρίσεις και φτάνει συστηματικά στα υψηλότερα σκαλοπάτια διεθνών διαγωνισμών οίνου πρεσβεύοντας άριστα το Σαμιώτικο Μοσχάτο.
Το Anthemis, παλαιώνει 5 χρόνια σε γαλλικά δρύινα βαρέλια και συγκαταλέγεται στα πιο πολύπλοκα και ισορροπημένα γλυκά κρασιά στον κόσμο. Το χαρακτηριστικό βαθύ πορτοκαλί χρώμα του μαρτυρά αυτή τη βαθιά παλαίωση, καθώς και τα χαρακτηριστικά αρώματα μελιού και καραμέλας βουτύρου, που διακρίνονται σε φόντο κακάο και σοκολάτας, συνθέτουν ένα ιδιαίτερα πολύπλοκο και πυκνό αρωματικό προφίλ.
Απαιτεί συντρόφους από το χώρο της υψηλής ζαχαροπλαστικής αλλά και μόνο του μπορεί να αναλάβει να κλείσει ένα ωραίο δείπνο.

Κοινοποιήστε το:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Print this page
Print
Email this to someone
email
Pin on Pinterest
Pinterest

You may also like