Με γεύσεις και αρώματα από το terroir ολόκληρης της χώρας γέμισε από σήμερα το Ζάππειο. Περισσότεροι από 200 οινοποιοί έφτασαν εκεί και παίρνουν μέρος στο Οινόραμα 2017.
Πλούσια στόματα, μακρές επιγεύσεις και μυρωδιές που παράγονται μέσα από την ελληνική γη, που γεννά τον ελληνικό αμπελώνας, «παρευλάνουν» στα τραπέζια των οινοποιών.
Ο καιρός που δεν ήταν σύμμαχος αποδείχθηκε πολύ μικρό εμπόδιο για τους επαγγελματίες αλλά και για τους οινόφιλους που έφτασαν στο Ζάππειο, γεμίζοντας τον χώρο ειδικά μετά το μεσημέρι του Σαββάτου.
Οι οινοποιοί πρόθυμοι να σερβίρουν, να δώσουν τις απαραίτητες πληροφορίες και να συζητήσουν με τον καθένα ξεχωριστά σχεδόν κάθε φάση της οινοποίησης. Οι οινόφιλοι έφταναν εκεί διψασμένοι τόσο για να γευτούν νέες και παλιές ετικέτες αλλά και να εκμαιεύσουν έστω και ένα μικρό μυστικό.
Τα γεμάτα ερυθρά, τα φινετσάτα λευκά και τα… καθώς πρέπει ροζέ έχουν για τρεις μέρες την τιμητική τους. Το Greekcellar.gr σας δίνει γεύσεις μέσα από τις φωτογραφίες τους αλλά και από τις συνεντεύξεις οινοποιών που πολύ σύντομα έρχονται…