Χωρισμένοι σε ομάδες, μαθαίνουμε και μαγειρεύουμε υπό την καθοδήγηση του executive chef Jean Louis Capsalas, τον Ελληνογάλλο σεφ που ήρθε στην Ελλάδα από τη Λυών, έχοντας προηγουμένως καταγράψει αξιόλογη εμπειρία σε «τριάστερα» γαλλικά εστιατόρια του περίφημου οδηγού Michelin. Την ελληνική κουζίνα την αγάπησε για τις ιδιαιτερότητες των υλικών της και με γαλλικές τεχνικές την απογείωσε κυριολεκτικά, μπολιάζοντας τον κοσμοπολιτισμό της μιας με την αυθεντικότητα της άλλης. Πνευματώδης και γεμάτος θετική ενέργεια, θα είναι ο οικοδεσπότης του Cooking Class των φετινών ΒορΟινών.
Στην open space κουζίνα του School of Gastronomy ετοιμάζουμε τη σαλάτα, το ορεκτικό και το κυρίως και στη συνέχεια απολαμβάνουμε τις δημιουργίες μας στα τραπέζια που βρίσκονται μπροστά από τον χώρο της κουζίνας. Κάθε πιάτο συνοδεύεται από επιλεγμένα κρασιά από τα οινοποιεία Κυρ-Γιάννη και Tsantali.
- Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017
- Διάρκεια: 13:00-16:00
- Τόπος διεξαγωγής: School of Gastronomy Δειπνοσοφιστήριον, Βασιλίσσης. Όλγας 6, Αθήνα (απέναντι από το Ζάππειο)
- Τιμή κατ΄ άτομο: 48 ευρώ (απαραίτητη η εξόφληση με την κράτηση)
- Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων: 20 άτομα
- Τελευταία ημέρα επιβεβαίωσης κράτησης: 20 Ιανουαρίου
- Για πληροφορίες – κρατήσεις: τηλ. 210 3645777 email. info@smart-ideas.gr