Β. Γεροβασιλείου: Σεβασμό στη Μαλαγουζιά

by GreekCellar
297 views
Κοινοποιήστε το:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Print this page
Print
Email this to someone
email
Pin on Pinterest
Pinterest

Πίστεψε σε μια “χαμένη” ελληνική ποικιλία και τελικά δεν βγήκε χαμένος. Ο λόγος φυσικά για τον Βαγγέλη Γεροβασιλείου, ο οποίος έγινε πριν από μερικές ημέρες μέλος της Διεθνούς Ακαδημίας Οίνου κατά το ετήσιο συνέδριο της στη Βαρκελώνη.

Ο Βαγγέλης Γεροβασιλείου, όπως ήταν φυσικό στην ομιλία του, ανέπτυξε στα μέλη της Ακαδημίας, το προσωπικό και κερδισμένο “στοίχημα” για εκείνον που δεν είναι άλλο από τη Μαλαγουζιά.

Βαγγέλης Γεροβασιλείου & Angelo Gaja

Όπως είπε στο Greekcellar.gr  η Μαλαγουζιά παίρνει πλέον διεθνείς διαστάσεις και δίνει υπεραξία στο ελληνικό κρασί, που δείχνει πλέον τη δυναμική του. “Οι Έλληνες παραγωγοί πρέπει να τιμήσουν τη Μαλαγουζιά και όχι να την εξευτελίσουν”, μας εξήγησε ο κ. Γεροβασιλείου και πρόσθεσε ότι χρειάζεται συστηματική δουλειά στα αμπέλια και ιδιαίτερος έλεγχος πριν γίνει η φύτευση.

“Δεν πρέπει να σκεφτόμαστε ότι θα πουλήσουμε προσωρινά κάτι, αλλά ότι θα χτίσουμε σταθερά κάτι”, τονίζει ο κ. Γεροβασιλείου. Ο ίδιος μας εξήγησε πως η υποδοχή των μελών της Διεθνούς Ακαδημίας Οίνου στη Μαλαγουζιά, ήταν ενθουσιώδης. Όπως μας υπογράμμισε για εκείνον η επιτυχία της Μαλαγουζιάς που όπως όλα δείχνουν θα φυτευτεί και σε άλλα κράτη πέραν της Ελλάδας, αποτελεί για εκείνον δικαίωση καθώς ήταν εκείνος που πίστεψε στην ποικιλία αυτή και αγωνίστηκε για την καθιέρωσή της.

Κοινοποιήστε το:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Print this page
Print
Email this to someone
email
Pin on Pinterest
Pinterest

You may also like