Σε νέα επενδυτική τροχιά η Semeli

by GreekCellar
543 views
Κοινοποιήστε το:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Print this page
Print
Email this to someone
email
Pin on Pinterest
Pinterest

Την δυναμική που έχει εν γένει ο χώρος του κρασιού έρχονται να επιβεβαιώσουν οι επενδυτικές κινήσεις της Semeli που ανακοινώθηκαν και επισήμως χθες.

Πρόκειται για επενδύσεις που ξεπερνούν το 1,5 εκατ. ευρώ και έχουν στόχο την αναβάθμιση της διαδικασίας παραγωγής αλλά και του χώρου υποδοχής και φιλοξενίας.

Στη σχετική παρουσίαση της νέας επένδυσης που εντάσσεται στη συνολική των 12 εκατ. ευρώ που έχει ήδη γίνει, η μέτοχος και μέλος του ΔΣ, Μυρτώ Σάλλα, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Η επένδυση αναβαθμίζει το χώρο παραγωγής με state  of the art εξοπλισμό και σύγχρονα συστήματα οινοποίησης, αναδεικνύοντας το οινοποιείο σε σημείο αναφοράς, τόσο για την Ελλάδα, όσο και για το εξωτερικό».

Άμεσα η Semeli προχωρά σε αρχιτεκτονικές παρεμβάσεις με σκοπό τη δημιουργία στο οινοποιείο ενός σύγχρονου εκθετηρίου και πωλητηρίου κρασιών καθώς και ξεχωριστών χώρων γευσιγνωσίας, εκπαίδευσης και παρουσίασης προϊόντων.

Η μεγάλη αίθουσα του οινοποιείου θα διατίθεται και για ιδιωτικές εκδηλώσεις, ενώ αναδιαμορφώνεται το κελάρι, όπου επεκτείνονται και εξελίσσονται οι σύγχρονες και ποιοτικές μέθοδοι παλαίωσης, ενώ δημιουργούνται οι υποδομές που θα φιλοξενήσουν μοναδικές οινικές εμπειρίες των φίλων του κρασιού.

Στις πτέρυγες δεξιά και αριστερά του οινοποιείου, θα διαμορφωθούν 10 πολυτελείς σουίτες για τη φιλοξενία επισκεπτών και οινόφιλων καθώς και για τα μέλη του Semeli Wine Club. Πρόκειται για ένα Club ειδικών προνομίων, τα μέλη του οποίου θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάζουν πρώτοι τις νέες σοδειές, να συμμετέχουν σε κάθετες γευστικές δοκιμές και να ενημερώνονται για τις εξελίξεις στο οινοποιείο, ενώ θα απολαμβάνουν προνομίων τόσο στις τιμές των κρασιών όσο και στις προσφερόμενες υπηρεσίες.

Από την πλευρά του ο οινολόγος και γενικός διευθυντής της Semeli, Λεωνίδας Νασιάκος, τόνισε πως η Semeli συγκαταλέγεται μεταξύ των σημαντικότερων οινοποιείων της χώρας και υπογράμμισε ότι στόχος είναι να διπλασιάσει το ποσοστό εξαγωγών μέσα στα επόμενα τρία χρόνια,  σημειώνοντας πως ήδη το 15% του τζίρου προέρχεται από τις πωλήσεις στο εξωτερικό.

Κοινοποιήστε το:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Print this page
Print
Email this to someone
email
Pin on Pinterest
Pinterest

You may also like