Οινοτικά στα Χανιά αυτό το Σαββατοκύριακο

by GreekCellar
210 views
Κοινοποιήστε το:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Print this page
Print
Email this to someone
email
Pin on Pinterest
Pinterest

Η 12η έκθεση Κρητικού Κρασιού, ΟιΝοτικά, ανοίγει τις πύλες αυτό το Σαββατοκύρικο στα Χανιά και πιο συγκεκριμένα στο ξενοδοχείο Minoa Palace Resort στον Πλατανιά.

Οι επαγγελματίες αλλά και οι οινόφιλοι που θα επισκεφθούν την έκθεση θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τα μοναδικά κρασιά από νέες και παλαιές εσοδείες 33 οινοποιείων της Κρήτης, να μιλήσουν με τους οινοποιούς και να ενημερωθούν και για τις γενικότερες δράσεις του Wines of Crete.

Πρόγραμμα της έκθεσης:

Σάββατο 16/2/2019:

Ωράριο έκθεσης: 12πμ – 9μμ / Ανοικτά για όλους τους επαγγελματίες  & οινόφιλους

Παράλληλες εκδηλώσεις:

2 workshops με εισηγητή τον sommelier Γιώργο Λούκα, από την Genius in Gastronomy. (Φορέας Πιστοποίησης Επαγγελματιών και Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων Staregister και μέλος του International Personnel Certification Association, IPC.)

  • 12.30-14.30: Θέμα Workshop: Πώς αναδεικνύονται οι κρητικές ποικιλίες μέσα σε εξειδικευμένα ποτήρια Riedel. Κόστος συμμετοχής 8,00€ (Δηλώστε συμμετοχή άμεσα στο astirakakiwoc@gmail.com , για να λάβετε οδηγίες για την πληρωμή της συμμετοχής σας. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας)
  •  17.30-19.30: Θέμα: Κρητικά κρασιά & CRAND CRU σοκολάτες (VALRHONA) Κόστος συμμετοχής 8,00€ (Δηλώστε Συμμετοχή άμεσα στο astirakakiwoc@gmail.com , για να λάβετε οδηγίες για την πληρωμή της συμμετοχής σας. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας)

17:00 έως 20:30: Γευσιγνώστης σε 10 λεπτά: Τα βασικά βήματα μίας γευσιγνωσίας κρασιού από τον sommelier Δημήτρη Νινιδάκη. Σημείο συνάντησης  μετά την είσοδο της έκθεσης!

Δωρεάν  δρομολόγια από και προς το κέντρο με mini bus – Αναχώρηση από Kyriakakis travel (Γιάνναρη Χατζημιχάλη 78) στις 16.30 προς Minoa Palace και επιστροφή από Minoa Palace για Χανιά στις 20:30.

Κυριακή 17/2/2019:

Ωράριο έκθεσης: 12πμ – 8μμ / Ανοικτά για όλους τους επαγγελματίες & οινόφιλους

Παράλληλες εκδηλώσεις:

·         10.00 – 12.00: Διεξαγωγή σεμιναρίου, με θέμα: «Οίνοι με μειωμένη ή μηδενική προσθήκη θειώδους. Enartis Zenith®: ανασκόπηση μετά τον πρώτο χρόνο εφαρμογής του στην τρυγική σταθεροποίηση», με συντονιστή την ΑΣΤΡΟΝ ΧΗΜΙΚΑ Α.Ε. & Ομιλητή την Barbara SCOTTI, Τechnical Μarketing Μanager, Enartis – Esseco SRL, περιορισμένων θέσεων – δηλώστε ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή στο www.winesofcrete.grhttps://goo.gl/WVGYjg .
  • 13.30-15.30: Διεξαγωγή σεμιναρίου από το εστιατόριο Salis με θέμα: «Γευστικοί συνδυασμοί με κρασί από γηγενείς ποικιλίες» Κόστος συμμετοχής 10,00€  (Δηλώστε Συμμετοχή άμεσα στο www.winesofcrete.gr –  https://goo.gl/GbMjfB , για να λάβετε οδηγίες για την πληρωμή της συμμετοχής σας. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας)
  • 17.30-18:30: Διεξαγωγή σεμιναρίου με θέμα : «Τα ελαττώματα στο κρασί και πώς τα αναγνωρίζουμε». Εισηγήτρια η οινοχόος Υρώ Κολιακουδάκη. Δηλώστε ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή στοastirakakiwoc@gmail.com. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας

16:00 έως 19:30: Γευσιγνώστης σε 10 λεπτά: Τα βασικά βήματα μιας γευσιγνωσίας κρασιού από τον sommelier Δημήτρη Νινιδάκη. Σημείο συνάντησης μετά την είσοδο της έκθεσης!

Δωρεάν δρομολόγια από και προς το κέντρο με mini bus – Αναχώρηση από Kyriakakis travel (Γιάνναρη Χατζημιχάλη 78) στις 12.30 προς Minoa Palace και επιστροφή από Minoa Palace για Χανιά στις 19.30

  • Είσοδος 7€ (περιλαμβάνει αναμνηστικό ποτήρι γευσιγνωσίας και σημειωματάριο)
  • Είσοδος ΔΩΡΕΑΝ για επαγγελματίες εστίασης, ξενοδοχείων και εμπορίας κρασιών, με την ένδειξη ονομαστικής επαγγελματικής κάρτας

Για τις παράλληλες δράσεις, για δήλωση συμμετοχής στα σεμινάρια και για περισσότερες πληροφορίες της έκθεσης επισκεφθείτε το www.winesofcrete.gr

Κοινοποιήστε το:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Print this page
Print
Email this to someone
email
Pin on Pinterest
Pinterest

You may also like