Οινοτικά 2018 – Οι εκδηλώσεις

by GreekCellar
372 views
Κοινοποιήστε το:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Print this page
Print
Email this to someone
email
Pin on Pinterest
Pinterest

Οι Οινοποιοί της Κρήτης οργανώνουν για τρίτη φορά στην Αθήνα, την έκθεση Κρητικού κρασιού ΟιΝοτικά τη Δευτέρα 5 Νοεμβρίου, στο Πολυχώρο Πολιτισμού Αθηναΐς.

Τι θα δούμε στα ΟιΝοτικά της Αθήνας:

1. Οινικές βόλτες στην έκθεση: Κάθε μία ώρα από τις 15:30 και μέχρι τις 19:30 με οδηγό την οινοχόο Υρώ Κολιακουδάκη, θα γίνονται ξεναγήσεις στην έκθεση ακολουθώντας νοητά τους Δρόμους του Κρασιού της Κρήτης και γνωριμία με τους οινοποιούς.

2. Παράλληλες εκδηλώσεις:

  1. 12.00 -14.00: Panel τουρισμού: Crete, Wine Destination – Δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ 
  2. 14.00 – 15.00: Live cooking – “Γαμοπίλαφο : η Κρητική απάντηση στο ριζότο” με τη Νίκη Μηταρέα – Δεν χρειάζεται προκράτηση.
  3. 17.00 -18.30: Το περιοδικό “Οινοχόος” συνομιλεί με μερικά από τα πιο δημοφιλή wine bars για την Κρήτη στο Ποτήρι. – Δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ
  4. 19.00 – 20.00: Αφιέρωμα Βιδιανό: “Ραντεβού στα τυφλά” (blind tasting) από τους Wine Tales  – Η εκδήλωση είναι SOLD OUT

3. Pre & Post – events: Μερικά από τα πιο δημοφιλή wine bars της Αθήνας γιορτάζουν τα ΟιΝοτικά με ειδικά αφιερώματα, wine lists και γευστικούς συνδυασμούς βασισμένα στον Κρητικό Αμπελώνα. Βρείτε όλες τις δράσεις ΕΔΩ.

4. Περίπτερο οινοτουρισμού: Θα υπάρχει έντυπο υλικό και πληροφορίες για τα επισκέψιμα οινοποιεία και τους οργανωμένους Δρόμους Κρασιού της Κρήτης αλλά και πληροφοριακό υλικό για το “Ρέθυμνο, Ευρωπαϊκή πόλη του κρασιού για το 2018”.

5. Πωλητήριο κρασιού και βιβλίων

ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΝΑ ΖΑΛΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΑ ΟΙΝΟΤΙΚΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ

 

Κοινοποιήστε το:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Print this page
Print
Email this to someone
email
Pin on Pinterest
Pinterest

You may also like