Ήρθαν τα “Κόκκινα Τείχη” από τη Οινοποιητική Μονεμβασίας

by GreekCellar
187 views
Κοινοποιήστε το:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Print this page
Print
Email this to someone
email
Pin on Pinterest
Pinterest

MuraΜοιάζει βγαλμένο από τους θρύλους του κάστρου της Μονεμβασιάς και ίσως για αυτό φέρει και το όνομα Mura Rossa (Κόκκινα Τείχη). Το νέο κρασί της Οινοποιητικής Μονεμβασιάς “Mura Rossa” υπόσχεται θρυλική απόλαυση.

Γεννημένο κατά από Λημνιώνα (90%) και Αγιωργίτικο (10%), που καλλιεργούνται σε αμπελώνες της Μονεμβασίας, το Mura Rossa είναι παλαιωμένο για δύο χρόνια μέσα σε δρύινα βαρέλια.

Ένα ερυθρό στιβαρό κρασί, δυνατό στον χρόνο με βαθυκόκκινο χρώμα, αρώματα βύσσινου, κερασιού, μόκας, με πλούσιο και βελούδινο σώμα με μακριά επίγευση.

Το απολαμβάνετε στους 16 με 18 βαθμούς οC και συνοδεύει ιδανικά κόκκινο κρέας, κυνήγι, τυριά και πιάτα με κόκκινες σάλτσες.

 

Κοινοποιήστε το:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Print this page
Print
Email this to someone
email
Pin on Pinterest
Pinterest

You may also like