Η G. Meraviglia της XVX Italia για τη συνεργασία της με τους Κίκονες

by GreekCellar
208 views
Κοινοποιήστε το:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Print this page
Print
Email this to someone
email
Pin on Pinterest
Pinterest

Μέσω των ιταλικών φτερών της XVX Italia ετοιμάζεται να πετάξει προς μακρινές χώρες του εξωτερικού το Κτήμα Κίκονες και για αυτό το λόγο το “αφεντικό” της ιταλικής εταιρείας έφτασε στην Ελλάδα και επισκέφθηκε τη Ροδόπη και το οινοποιείο.

Εμείς συναντήσαμε την Giorgia Meraviglia στο πέρασμά της από την Αθήνα και μας μίλησε για τα σχέδια της ιταλικής εταιρείας αναφορικά με τους Κίκονες και την προώθησή τους.

Όπως μας είπε η πρώτη γνωριμία με το ελληνικό οινοποιείο έγινε σε ένα workshop στη Ρώμη πριν από ένα χρόνο και οι δύο επιχειρήσεις αντιλήφθηκαν πως μπορούν εύκολα να “μιλήσουν την ίδια γλώσσα”.

Θεωρήσαμε την ιδέα της συνεργασίας ως μια πρόκληση για έμας”, λέει κ. Meraviglia. Όταν της ζητήσαμε να μας πει τις εντυπώσεις της για το Κτήμα Κίκονες, αλλά τις προβλέψεις της για τη συνεργασία μας απάντησε:

“Νομίζω ότι είναι ενδιαφέρον και πιστεύω ότι θα έχουμε αποτελέσματα επειδή εργάζονται πολύ καλά, πολύ καλύτερα από ιταλικά οινοποιεία και ξέρουν πολύ καλά που θέλουν να φτάσουν. Εντυπωσιάστηκα με την επίσκεψη στο οινοποιείο και επισκεφθήκαμε επίσης τους αμπελώνες και περάσαμε αρκετό χρόνο μαζί. Τα κρασιά νομίζω ότι είναι άριστα, εργάζονται επίσης στο marketing και στα κοινωνικά δίκτυα και όλα αυτά θα βοηθήσουν”.

Αναφερόμενη στα επόμενα βήματα της συνεργασίας της XVX Italia με το Κτήμα Κίκονες, μας είπε: “Στο επόμενο βήμα θα έρθουν στην VinItaly στη Βερόνα για πρώτη φορά για να παρουσιάσουν τα κρασιά τους βέβαια κυρίως στους Ιταλούς πελάτες αλλά η VinItaly είναι επίσης και μια διεθνής οινική έκθεση, η πιο σημαντική για τα ιταλικά κρασιά, έτσι θα έχουμε την ευκαιρία να παρουσιάσουμε τα κρασιά των Κικόνων στους πελάτες μας και στους ξένους και να μετρήσουμε τις αντιδράσεις τους”.

Κοινοποιήστε το:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Print this page
Print
Email this to someone
email
Pin on Pinterest
Pinterest

You may also like