Με μεγάλη επιτυχία έγιναν και φέτος τα “Βοροινά”

by GreekCellar
170 views
Κοινοποιήστε το:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Print this page
Print
Email this to someone
email
Pin on Pinterest
Pinterest

Δεν ήταν φέτος απλά ένα ραντεβού, δεν ήταν μια τυπική επαγγελματική συνάντηση, δεν ήταν μια βόλτα για γευσιγνωσία, ήταν ο ορισμός της γιορτής του βορειοελλαδίτικου αμπελώνα επί αθηναϊκού εδάφους.

Η αδιάκοπη ροή από επαγγελματίες αλλά και χιλιάδες οινόφιλους ξεκίνησε με την έναρξη της φετινής έκθεσης. Παρόντα σχεδόν όλα τα οινοποιεία των Οίνων Βορείου Ελλάδος με νέες αλλά και παλιές δοκιμασμένες ετικέτες για τη μέγιστη απόλαυση των οινόφιλων αλλά και την πλήρη ενημέρωση των επαγγελματιών του χώρου.

Το Greekcellar.gr εκ των υποστηρικτών στα φετινά «Βοροινά» ήταν εκεί με μια δυνατή ομάδα και μετέδιδε ζωντανά στο Facebook στιγμές από τη μεγάλη εκδήλωση. Είναι χαρακτηριστικό πως αρκετές φορές ο κάμεραμαν δυσκολευόταν να περάσει ανάμεσα στον κόσμο που βρισκόταν μπροστά από τα τραπέζια των οινοπαραγωγών.

Δυνατά αρώματα, πλούσια στόματα και μακρές επιγεύσεις «κυκλοφορούσαν» στην αίθουσα του Hilton, ενώ οι συζητήσεις για τα blends, τη διάρκεια παραμονής στο βαρέλι και άλλα πολλά έδιναν και έπαιρναν.

Τα γούστα πολλά, οι επιλογές ακόμα περισσότερες και οι οινοπαραγωγοί πρόθυμοι να «ταΐσουν» τους ουρανίσκους με τις πλούσιες γεύσεις που δίνει ο συνδυασμός του καλού αμπελιού και της ιδιαίτερης οινοποίησης.

Προσωπικότητες του βορειοελλαδίτικου αμπελώνα, δημοσιογράφοι οίνου και γαστρονομίας παρήλασαν από τα «Βοροινά» τραπέζια και συζήτησαν για το μέλλον του ελληνικού κρασιού, τις τάσεις και τις ελπίδες τους για το μέλλον.

Το αποτέλεσμα πάντως ικανοποίησε τόσο το κοινό όσο και τους οινοπαραγωγούς που δήλωσαν ενθουσιασμένοι μετά το τέλος της έκθεσης, αφού η συμμετοχή ξεπέρασε κάθε προσδοκία και νίκησε τους φόβους λόγω της αλλαγής χώρου διεξαγωγής.

Εμείς θα τους ευχηθούμε και του χρόνου ακόμα καλύτερα!

 

Κοινοποιήστε το:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Print this page
Print
Email this to someone
email
Pin on Pinterest
Pinterest

You may also like