Δημοπρασία με κρασιά… διαμάντια!

by GreekCellar
581 views
Κοινοποιήστε το:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Print this page
Print
Email this to someone
email
Pin on Pinterest
Pinterest

Το Ινστιτούτο των Masters of Wine, σε συνεργασία με τον κορυφαίο οίκο δημοπρασιών Bonhams, διοργανώνει μια on line δημοπρασία κρασιών, και όχι μόνο. O σκοπός αυτού του εγχειρήματος είναι η συλλογή χρημάτων που θα βοηθήσουν το Ινστιτούτο να αναπτύξει το εκπαιδευτικό του έργο σε μέρη του πλανήτη που, αυτή την στιγμή, υπάρχουν δυσκολίες για αυτό.

Η δημοπρασία συμπεριλαμβάνει 106 Lots, με σπάνιες φιάλες αλλά και δείπνα ή επισκέψεις, που παραχώρησαν ευγενικά είτε Masters of Wine είτε σημαντικοί οινοπαραγωγοί, όπως oι Christian Moueix, Antinori, Kistler, Screaming Eagle και πολλοί άλλοι.

Λεπτομέρειες για την δημοπρασία μπορείτε να βρείτε στο site του Ινστιτούτου:

http://www.mastersofwine.org/en/events/auction-2017/index.cfm αλλά και στο site των Bonhams https://www.bonhams.com/auctions/24520/.

Στην δημοπρασία υπάρχουν και δύο Ελληνικά lots, το ένα με σπάνιες, μεγάλες φιάλες από εξαιρετικές χρονιές εξαιρετικών Ελληνικών κρασιών, ενώ το άλλο είναι μια διήμερη παραμονή στο Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετάνια, με ένα privé δείπνο με τον Κωνσταντίνο Λαζαράκη Master of Wine.

Ο ίδιος ο Κων. Λαζαράκης MW, μας είπε: «Η δημοπρασία αυτή είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για οινόφιλους ανά τον κόσμο να αποκτήσουν υπέροχες φιάλες, ενώ ταυτόχρονα δείχνει το πως οινοπαραγωγοί ανά τον κόσμο θεωρούν πως το IMW επιτελεί σημαντικό έργο στον χώρο του κρασιού».

Κοινοποιήστε το:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Print this page
Print
Email this to someone
email
Pin on Pinterest
Pinterest

You may also like