Μαίρη Τριανταφυλλοπούλου: Στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ ένας άνθρωπος του κρασιού

by GreekCellar
487 views
Κοινοποιήστε το:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Print this page
Print
Email this to someone
email
Pin on Pinterest
Pinterest

Στη “μάχη” των ευρωεκλογών ρίχνεται από σήμερα η γνωστή οινοποιός και γενική γραμματέας του ΣΕΟ, Μαίρη Τριανταφυλλοπούλου, καθώς σήμερα ανακοινώθηκε και επισήμως η υποψηφιότητά της με τη Νέα Δημοκρατία.

Οι πληροφορίες μας κάνουν λόγο για προσωπική επιλογή του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη.

Παραθέτουμε το βιογραφικό της Μαίρης Τριανταφυλλοπούλου, όπως αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της ΝΔ και ευχόμαστε καλή επιτυχία. Ωστόσο για τους ανθρώπους του κρασιού η έντονη και θετική δραστηριότητα της κας Τριανταφυλλοπούλου κυρίως στον τομέα του Οινοτουρισμού καθώς είναι μέλος της αρμόδιας Εθνικής Επιτροπής είναι πασίγνωστη.

“Σπούδασε Τεχνολόγος Πολιτικός Μηχανικός με κατεύθυνση τα συγκοινωνιακά και αρδευτικά έργα. Σήμερα είναι Αμπελουργός, Οινοποιός και Ξενοδόχος. Είναι επίσης Πρόεδρος της Ἐνωσης Οινοποιών Αμπελουργών Νήσων Αιγαίου, Γενική Γραμματέας του Συνδέσμου Ελληνικού Οίνου, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Εθνικής Διεπαγγελματικής Αμπέλου και Οίνου και Επικεφαλής της Εθνικής Επιτροπής για τον Οινοτουρισμό.

Είναι ακόμη αντιπρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Κω με αντικείμενο ενασχόλησης τη σύνδεση του πρωτογενή τομέα με τον τουρισμό και σύμβουλος του δημάρχου του νησιού σε θέματα του πρωτογενή τομέα και της μεταποίησης. Ως Αναπληρώτρια Γραμματέας Αγροτικών Φορέων της Νέας Δημοκρατίας Είναι επικεφαλής της ομάδας εργασίας Τουρισμός και Αγροτοδιατροφή του Τομέα Τουρισμού. Είναι παντρεμένη με τον Αντώνη Τριανταφυλλόπουλο και μητέρα 4 παιδιών”.

Διαβάστε τη συνέντευξη της Μαίρης Τριανταφυλλοπούλου στο Greekcellar.gr

Κοινοποιήστε το:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Print this page
Print
Email this to someone
email
Pin on Pinterest
Pinterest

You may also like