Κεχρής Masterclass στο Varoulko Seaside

by GreekCellar
48 views
Κοινοποιήστε το:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Print this page
Print
Email this to someone
email
Pin on Pinterest
Pinterest

Γνωρίζουμε την ιστορία και τις δυνατότητες της ποιοτικής ρετσίνας. Δοκιμάζουμε το Κεχριμπάρι, το Δάκρυ του Πεύκου και δύο νέες ρετσίνες στην πρώτη επίσημη παρουσίασή τους. Μαθαίνουμε γιατί η ρετσίνα είναι ο ιδανικός συνοδός της ελληνικής κουζίνας και εξερευνούμε το μέλλον της ελληνικής γαστρονομίας. Το Masterclass που προσφέρει το οινοποιείο ΚΕΧΡΗΣ έρχεται για πρώτη φορά στην Αθήνα και υπόσχεται μια ξεχωριστή εμπειρία.

  • Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017
  • Τόπος διεξαγωγής: Varoulko Seaside, Ακτή Κουμουνδούρου 52, Μικρολίμανο
  • Ώρα προσέλευσης: 6 μ.μ.
  • Διάρκεια: 6.30 – 9:00 μ.μ.
  • 6:30-7:30 μ.μ. Παρουσιάζουμε και συζητάμε για την παραγωγή της ρετσίνας
  • 7:45-9.00 μ.μ. Δοκιμάζουμε 4 διαφορετικές ρετσίνες με food-pairing που ο Λευτέρης Λαζάρου έχει ετοιμάσει ειδικά για το Masterclass.
  • Τιμή κατ’ άτομο: 36€
  • Περιορισμένες θέσεις
  • Επικοινωνία για κρατήσεις: Varoulko Seaside210 5228400
Κοινοποιήστε το:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Print this page
Print
Email this to someone
email
Pin on Pinterest
Pinterest

You may also like