Γνωρίζουμε την ιστορία και τις δυνατότητες της ποιοτικής ρετσίνας. Δοκιμάζουμε το Κεχριμπάρι, το Δάκρυ του Πεύκου και δύο νέες ρετσίνες στην πρώτη επίσημη παρουσίασή τους. Μαθαίνουμε γιατί η ρετσίνα είναι ο ιδανικός συνοδός της ελληνικής κουζίνας και εξερευνούμε το μέλλον της ελληνικής γαστρονομίας. Το Masterclass που προσφέρει το οινοποιείο ΚΕΧΡΗΣ έρχεται για πρώτη φορά στην Αθήνα και υπόσχεται μια ξεχωριστή εμπειρία.
- Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017
- Τόπος διεξαγωγής: Varoulko Seaside, Ακτή Κουμουνδούρου 52, Μικρολίμανο
- Ώρα προσέλευσης: 6 μ.μ.
- Διάρκεια: 6.30 – 9:00 μ.μ.
- 6:30-7:30 μ.μ. Παρουσιάζουμε και συζητάμε για την παραγωγή της ρετσίνας
- 7:45-9.00 μ.μ. Δοκιμάζουμε 4 διαφορετικές ρετσίνες με food-pairing που ο Λευτέρης Λαζάρου έχει ετοιμάσει ειδικά για το Masterclass.
- Τιμή κατ’ άτομο: 36€
- Περιορισμένες θέσεις
- Επικοινωνία για κρατήσεις: Varoulko Seaside210 5228400