«Καρποθέρι 2017» στο Κτήμα Βασιλείου – Γιορτάστε το τέλος του τρύγου

Εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους έχουν ετοιμάσει οι πάντα φιλόξενοι άνθρωποι του Κτήματος Βασιλείου  για τον φετινό εορτασμό για το τέλος του τρύγου.

Τόσο το Σάββατο όσο και την Κυριακή το οινοποιείο θα είναι ανοιχτό από τις 11:00 έως τις 18:00 και θα μπορείτε να απολαύσετε, γευστικές δοκιμές όλων των κρασιών που παράγονται στο Κτήμα Βασιλείου και στο Κτήμα Νέμειον  συνδυασμένα με νόστιμες, γευστικές επιλογές.

Παράλληλα ανά μια ώρα θα γίνονται ξεναγήσεις στις εγκαταστάσεις του οινοποιείου, όπου οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν πολλά για τις διαδικασίες οινοποίησης.

Στους χώρους του οινοποιείου θα λειτουργεί έκθεση βιβλίων οίνου, μαγειρικής και διατροφής γνωστών συγγραφέων του χώρου, ενώ η επίσκεψή σας θα κλείσει με εξωτικά, μυρωδάτα χαρμάνια καφέ Samba συνδυασμένα με υπέροχες νοστιμιές από μούστο βασισμένες στις παραδοσιακές συνταγές της οικογένειας Βασιλείου.

Για το εορταστικό διήμερο θα υπάρχουν ειδικές τιμές στα αξεσουάρ, τα βιβλία και τους οίνους του Κτήματος Βασιλείου και του Κτήματος Νέμειον.

Κτήμα Βασιλείου: 1ο χλμ Λεωφ. Κορωπίου – Μαρκοπούλου (Τηλ: 2106626870 – 2106627686)

Email: info@greekcellar.gr