Την Τρίτη 25 Απριλίου 2017 το Monk wine bar – restaurant (Καρόρη 4 – Αθήνα) σας προσκαλεί σε ένα ακόμη μοναδικό γευσιγνωστικό δείπνο με τους υψηλής ποιότητας οίνους του Monemvasia Winery – Τσιμπίδης (Λακωνία).
Την επιμέλεια έχει ο sommelier Βασίλης Παπαδόπουλος σε συνεργασία με τον σεφ του Monk Γιάννη Χανδρινό, ενώ το ίδιο βράδυ θα μας τιμήσουν με την παρουσία τους άνθρωποι του Οινοποιείου.
1ο “ΚΥΔΩΝΙΤΣΑ” λευκό • Ποικιλιακή Σύνθεση: 100% Κυδωνίτσα
Συνοδευτικό Πιάτο: Ανάμεικτη πράσινη σαλάτα με flakes αχλάδι, cranberries και βινεκγρέτ εσπεριδοειδών
2ο “ΜΑΛΕΑΤΗΣ” λευκό • Ποικιλιακή Σύνθεση: Μονεμβασιά & Κυδωνίτσα & Ασύρτικο
Συνοδευτικό Πιάτο: Φωλιά φύλου κρούστας με μασκαρπόνε φινόκιο και γαρίδες
3ο “MURA ROSSA” ερυθρό • Ποικιλιακή Σύνθεση: Λημνιώνα & Αγιωργίτικο
Συνοδευτικό Πιάτο: Λαιμός χοιρινός σουβλάκι με chutney δαμάσκηνο και πύργο πατάτας
4ο “ΑΝΘΟΣΜΙΑΣ” ροζέ ημίγλυκος • Ποικιλιακή Σύνθεση: Αγιωργίτικο & Μοσχοφίλερο & Μαλαγουζιά
Συνοδευτικό Πιάτο: Αποξηραμένα φρούτα με κρέμα τυριού, ψημένα αμύγδαλα και γλάσο κόκκινου κρασιού με πορτοκάλι
Tο κόστος είναι στην ειδική για την εκδήλωση τιμή των 35,00€ ανά άτομο.
Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις καλέστε στα 2103211117 & 6977418277