Ο Λευκός & Μαύρος Κύκνος στη Γκαλερί Ζουμπουλάκη

by GreekCellar
221 views
Κοινοποιήστε το:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Print this page
Print
Email this to someone
email
Pin on Pinterest
Pinterest

Τα κρασιά Λευκός & Μαύρος Κύκνος της Ελληνικά Κελλάρια Οίνων, θα συνοδεύσουν τα εγκαίνια της ατομικής έκθεσης ζωγραφικής «Μέλλον» του Χρήστου Κεχαγιόγλου, την Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 20.00, στη Γκαλερί Ζουμπουλάκη.

Ο Λευκός Κύκνος ένα ζωηρό, φρουτώδες Μοσχοφίλερο με ιδιαίτερα ανάλαφρα αρώματα και ανοιχτόχρωμο, λαμπερό χρώμα, παρέα με το Μαύρο Κύκνο της ποικιλίας Αγιωργίτικο με το βαθυκόκκινο, ρουμπινί χρώμα του, θα σας ταξιδέψουν με τις γεύσεις και τα αρώματά τους.

Η έκθεση αποτελείται από την τελευταία ενότητα ζωγραφικών έργων του εικαστικού.  Η νέα αυτή ενότητα ενισχύει την ονειρική διάσταση της δουλειάς των τελευταίων χρόνων του Χρήστου Κεχαγιόγλου, διάσταση που εντείνεται και από την ολοένα και λιγότερο αισθητή παρουσία του χρώματος. Όλη η έκθεση είναι πιο αφαιρετική από την προηγούμενη, με το στοιχείο του νερού να κυριαρχεί.

Τα έργα του Χρήστου Κεχαγιόγλου ανήκουν στις συλλογές του Μουσείου Βορρέ, του Μακεδονικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης και σε πολλές συλλογές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η έκθεση «Μέλλον» είναι η πέμπτη ατομική του έκθεση στη Γκαλερί Ζουμπουλάκη και θα διαρκέσει από τις 26 Οκτωβρίου έως τις 18 Νοεμβρίου 2017.

H Ελληνικά Κελλάρια Οίνων και τα πολυαγαπημένα κρασιά Λευκός και Μαύρος Κύκνος, θα σας συνοδεύσουν για άλλη μία φορά σε ένα ταξίδι γεύσης και αρωμάτων στους ιδιαίτερους δρόμους της Τέχνης και του Πολιτισμού.

Κοινοποιήστε το:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Print this page
Print
Email this to someone
email
Pin on Pinterest
Pinterest

You may also like