Κοινοποιήστε το: FacebookTwitterLinkedinPrintemailPinterestΛευκή ποικιλία που καλλιεργείται κατά κύριο λόγο στο Ιόνιο και την Πελοπόννησο. Τα κρασιά της έχουν πάχος και ώριμα αρώματα. (για το κείμενο χρησιμοποιήθηκαν στοιχεία από την ιστοσελίδα newwinesofgreece) Post Views: 88 Κοινοποιήστε το: FacebookTwitterLinkedinPrintemailPinterest 0 FacebookTwitterPinterestEmail GreekCellar previous post Γαϊδουριά next post Δαφνί You may also like “Ταξίδι” στον πρώτο διαγωνισμό Θεσσαλονίκης 23/02/2019 Οινοτικά 2018 – Οι εκδηλώσεις 22/10/2018 Οινοτικά 2018 – Τα οινοποιεία 22/10/2018 Οινοτικά 2018 – Ο χρόνος 22/10/2018 Οινοτικά 2018 – Ο τόπος 22/10/2018 Mystras Grand Palace Resort & Spa: Πολυτέλεια με…... 25/09/2018 Ποτηράκι εβδομάδας με… ποδοσφαιρική διάθεση 06/03/2018 Γιατί χρειάζομαι την καράφα; 01/03/2018 Το κρασί του… άλλου 28/02/2018 Ακόμα ένα ποτηράκι… 28/02/2018