Γευσιγνωσία των κρασιών του Βερμίου

by GreekCellar
50 views
Κοινοποιήστε το:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Print this page
Print
Email this to someone
email
Pin on Pinterest
Pinterest

Ο Κήπος οργανώνει μία επίσκεψη γευσιγνωσίας στα κρασιά του Βερμίου. Πρώτη στάση στον πανέμορφο αμπελώνα και στο Οινοποιείο του κτήματος Κυρ Γιάννη στο Γιαννακοχώρι.
Στη συνέχεια Σεμινάριο γευσιγνωσίας με φαγητό και κρασιά από το Οινοποιείο Αργατία στο Ροδοχώρι, της Χαρούλας Σπυνθηροπούλου και του Παναγιώτη Γεωργιάδη.

Το πρόγραμμα εκδρομής:
Συνάντηση στη Θεσσαλονίκη στις 09:00, αναχώρηση για τον αμπελώνα του Κυρ Γιάννη (επίσκεψη στον αμπελώνα και το οινοποιείο).
Στη συνέχεια, επίσκεψη στον αμπελώνα και το Οινοποιείο της Αγρατίας.
Σεμινάριο γευσιγνωσίας κρασιού σε συνδυασμό με παραδοσιακά εδέσματα.
Βόλτα στην πόλη και αναχώρηση για Θεσσαλονίκη κατά τις 17:00

Η εκδρομή περιλαμβάνει επίσκεψη στους δύο παραπάνω αμπελώνες και οινοποιεία, γεύμα και σεμινάριο γευσιγνωσίας κρασιού.
Το κόστος συμμετοχής στην εκδρομή και το σεμινάριο είναι 20,00 ευρώ, σε περίπτωση που υπάρχει πούλμαν για τη μεταφορά στην τιμή θα προστεθούν 13,00 ευρώ.

Υπάρχει περιορισμένος αριθμός θέσεων!

Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής με έναν από τους παρακάτω τρόπους:
«Κήπος»
Ορφανίδου 6, Θεσσαλονίκη
e:info@kipos-seminaria.gr
t: 23130 78962 (6 -10 μ.μ.)
http://kipos-seminaria.gr/el/page/epikoinonia/

Πληροφορίες για το κτήμα Κυρ Γιάννη:
http://kiryianni.gr/el/
Πληροφορίες για την Αγρατία:
http://www.argatia.gr/

Κοινοποιήστε το:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Print this page
Print
Email this to someone
email
Pin on Pinterest
Pinterest

You may also like