Σαββάτο,22 Δεκεμβρίου 2018
17:00 – 18:00 Ο Κώστας Μάγγος και το εστιατόριο Τέρψη μαγειρεύουν ιδιαίτερα φλωρινιώτικο χοιρινό
18:00 – 19:00 Ο σεφ Νίκος Κοντοσώρος παρουσιάζει λαχταριστή κρεατόπιτα με τραχανά
19:00 – 20:00 Ο διπλωματούχος W.S.P.C. Lev.3, Γιάννης Σουμπάσης & το wine bar Αέροινοπαρασκευάζουν ζεστόGlühwein
20:00 – 21:00 Ο σεφ Γιώργος Τσελίδης & το εστιατόριο Γεντέκι, παρουσιάζει κεφτεδάκια από φασόλια Πρεσπών σε μια δημιουργική leftover συνταγή