Κυριακή, 23 Δεκεμβρίου 2018
16:00 – 17:00 Ο Δημήτρης Χρόνης παρουσιάζει ξεχωριστό ρακόμελο από Ξυνόμαυρο
17:00 – 18:00 Η ομάδα ΜΠΕΛΛΗΣ ΑΕΒΕ παρουσιάζει μοναδικά αλλαντικά & κρεατικά της Φλώρινας
18:00 – 19:00 Ο σεφ Σπύρος Σπυρούδης και το εστιατόριο Κουκούτσι μαγειρεύουν λαχταριστό τραχανώτο με τζουμπιρίγγες
19:00 – 20:00 Η σεφ του Rivo wine Bar παρουσιάζει εξαιρετική, ζεστή νηστίσιμη κολοκυθόσουπα
20:00 – 21:00 Οι σεφ Πέτρος και Άγγελος Ναουμίδης ετοιμάζουν γαστρονομικές εκπλήξεις πιπεριάς