Κοινοποιήστε το: FacebookTwitterLinkedinPrintemailPinterestΔυσεύρετη ποικιλία, αποτελεί την σκούρα εκδοχή του Αηδανιού. Χρησιμοποιείται σε χαρμάνια για να προσδώσει οξύτητα και ώριμα αρώματα. (για το κείμενο χρησιμοποιήθηκαν στοιχεία από την ιστοσελίδα newwinesofgreece) Post Views: 87 Κοινοποιήστε το: FacebookTwitterLinkedinPrintemailPinterest ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΠΟΙΚΙΛΙΕΣΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ 0 FacebookTwitterPinterestEmail GreekCellar previous post Αηδάνι next post Αθήρι Μαύρο You may also like “Ταξίδι” στον πρώτο διαγωνισμό Θεσσαλονίκης 23/02/2019 Οινοτικά 2018 – Οι εκδηλώσεις 22/10/2018 Οινοτικά 2018 – Τα οινοποιεία 22/10/2018 Οινοτικά 2018 – Ο χρόνος 22/10/2018 Οινοτικά 2018 – Ο τόπος 22/10/2018 Mystras Grand Palace Resort & Spa: Πολυτέλεια με…... 25/09/2018 Ποτηράκι εβδομάδας με… ποδοσφαιρική διάθεση 06/03/2018 Γιατί χρειάζομαι την καράφα; 01/03/2018 Το κρασί του… άλλου 28/02/2018 Ακόμα ένα ποτηράκι… 28/02/2018