Αγιαννιώτικο

by GreekCellar
72 views
Κοινοποιήστε το:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Print this page
Print
Email this to someone
email
Pin on Pinterest
Pinterest

Πρόκειται για μια σπάνια ερυθρή ποικιλία που συναντάται στα νησιά του Αιγαίου. Το όνομά της, το οφείλει  στον χρόνο ωρίμανσής της που συνήθως συμπίπτει με τη γιορτή του Αγίου Ιωάννη του Προδρόμου. Συνήθως το βρίσκουμε σε χαρμάνια με χιώτικο κρασερό. Οι δύο αυτές ποικιλίες δίνουν ξηρά και γλυκά ερυθρά κρασιά.

Κοινοποιήστε το:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Print this page
Print
Email this to someone
email
Pin on Pinterest
Pinterest

You may also like