Η ΕΝΟΑΒΕ έτοιμη να διευρυνθεί

Με τα Βοροινά να κλείνουν αισίως τα 15 χρόνια τους και τον ΕΝΟΑΒΕ τα 25 η χθεσινή συνέντευξη Τύπου παρουσία του προέδρου της Ένωσης, Στέλλιου Μπουτάρη, αλλά και εκπροσώπων από οινοποιεία της Βόρειας Ελλάδας, έκρυβε ευχάριστες εκπλήξεις.

Οι βορειοελλαδίτες οινοποιοί πρωτοπόροι πάντα προχωρούν σε ένα γενναίο rebranding, που θα περιμένουμε φυσικά με μεγάλη αγωνία αλλά και σε ένα ακόμα πιο τολμηρό βήμα αυτό της επέκτασης σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα.

Στόχος της ΕΝΟΑΒΕ είναι να επωφεληθούν από τις προωθητικές ενέργειες της Ένωσης όσο το δυνατόν περισσότεροι οινοποιοί, αλλά και να αποκτήσουν ισότιμο λόγο με τα παλαιότερα μέλη της Ένωσης στη λήψη των αποφάσεων. Ωστόσο, όπως τόνισε ο Στέλλιος Μπουτάρης, επειδή οι καιροί είναι δύσκολοι, αναζητούνται τρόποι ώστε να μειωθεί το κόστος για τη συμμετοχή των μελών στην ΕΝΟΑΒΕ και έτσι να γίνει ακόμα πιο εύκολη η εγγραφή τους.

Παράλληλα η ΕΝΟΑΒΕ προωθεί την δημιουργία της «Παγκόσμιας Ημέρας του Ξινόμαυρου» κάτι που εάν επιτευχθεί θα δώσει ακόμη μεγαλύτερη ώθηση στην πιο χαρακτηριστική και δυναμική ποικιλία του βορειοελλαδίτικου αμπελώνα.

Email: info@greekcellar.gr